Menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Wednesday, 30 March 2016

ပန္းေဂၚဖီစိမ္းက အသည္းကင္ဆာကို ကာကြယ္နိုင္

, updated 
သုေတသနကို အီလီႏြိဳက္တကၠသိုလ္က ျပဳလုပ္ခ့ဲတာျဖစ္ပါတယ္။
   
play

ပန္းေဂၚဖီစိမ္းကို တစ္ပတ္ သံုးၾကိမ္ကေန ငါးၾကိမ္ထိ စားေပးျခင္းဟာ အသည္းကင္ဆာျဖစ္နိုင္ေျခကို ေလွ်ာ့ခ်ေပးႏိုင္တယ္လို႔ ေလ့လာမႈသစ္တစ္ရပ္က ေတြ႕ရွိခဲ့ပါတယ္။
play

 Daily Mail ရဲ႕ေဖာ္ျပခ်က္အရ သုေတသနကို အီလီႏြိဳက္တကၠသိုလ္က ျပဳလုပ္ခ့ဲတာျဖစ္ျပီး အသည္းရဲ႕လုပ္ေဆာင္ခ်က္ကို ထိခိုက္ကာ အသည္းကင္ဆာကို ျဖစ္ေစတဲ့ အသည္းအဆီဖံုးမႈကို တိုက္ဖ်က္ရာမွာ အကူအညီျဖစ္ေစတယ္လို႔ ဆုိပါတယ္။ ယခင္ကတည္းက ပန္းေဂၚဖီစိမ္းဟာ ကင္ဆာေတြကို ကာကြယ္ေစနိုင္တယ္လို႔ ဆိုေနၾကေပမဲ့ အခုလိုမိ်ဳး အသည္းကင္ဆာတစ္ခုတည္းကိုပဲ ေလ့လာသူမရွိဘူးလို႔ သုေတသနကို ျပဳလုပ္ခဲ့သူ အဲလိဇက္ဂ်က္ဖာရီက ေျပာၾကားထားပါတယ္။
play

carcinogen ဆိုတဲ့ ပစၥည္းဟာ အသည္းကင္ဆာကိုျဖစ္ေစတယ္လို႔ သိၾကျပီး အဆုိပါ carcinogen  ရွိေနတဲ့ ၾကြက္ေတြကို ပန္းေဂၚဖီစိမ္းေကၽြးကာ သုေတသနက စမ္းသပ္ခဲ့တာျဖစ္ပါတယ္။
Photos & Source: Daily Mail
http://www.duwun.com.mm/lifestyle/-id4860020.html မွ ကူးယူထားပါသည္။

No comments:

Post a Comment